Jooh, olisi aika hankkia idioottilaatikko. Sen verran tehokkaasti olen joutunut muita askareita harrastamaan jo useamman kuukauden ajan, että olen aivan pihalla telkkereiden suhteen. Tarvitseeko sitä 3D:tä nyt oikeasti yhtään mihinkään? Muutamaa "demovideota" olen jossain gigantin nurkassa käynyt niillä laseilla katselemassa ja parhaimmillaan efekti on hyvinkin vakuuttava ja huonoimmillaan erityisen häiritsevää katseltavaa. Ja allekirjoittaneelle iski jostain syystä suhteellisen kova pääkipu tuon testisession jälkeen. Eikä ollut darra kyseessä...

Omistan silmälasitkin ja mietin onko noita 3D-kakkuloita kovinkin montaa sorttia, sitä silmällä pitäen, että sinne alle pitäisi vielä omatkin linssit mahtua? Ja painavatko ne kilokaupalla? Ja kannattaako edes koko 3d ja ja ja ja... Emminätiijjä. Pitäis vanha puukylki telkkari 70-luvulta vissiin kaivella esiin! Vai saitsaisiko ennemmin johonkin muihin ominaisuuksiin kuin tohon 3D:hen? 46" pitää vähintään kokoa olla, mieluusti toki enemmänkin. Mitkä ovat suurimpia LCD-tölsyjä tällä hetkellä? Siis inhimillisissä hinnoissa olevia? Virrankulutus on mulle yksi ja sama, mutta plasmaahan ei vissiin enää nykyisin toinna ostaa? Ovatko vasteajat millaisia? Onko input-lagia kovin hirveästi? Ootko sä ees tän puljun myyjä???

Täytyy vissiin vain ottaa google kauniiseen käteen ja alkaa plärätä. Tuolta liikkeistä tuntuu saavan niin monimuotoisia vastauksia, että ittehän tässä täytyy kaikki tehdä! Enkä mä nyt noiden helppoheikkien "osta tää, tää o paras (ja kallein)" fraaseja ole ennenkään kuunnellut. Mullehan kaupiteltiin isointa ja hienointa telkkaria kun sanoin, että "Jos siitä nyt uutiset pystyy joskus kattomaan ja ehkä pleikalla vähän blu-rayta joskus ja muutaman änhooällä-pelin pelaamaan".

-Joo, meillä löytyy sulle JUST oikee telkkari, vähän rapiat 2000 euroa, kyllä muuten näkyy!!!

Ei näin. Alan siis opiskella telkkareista NYT!

 

-Paha "sony,lg,panasonic,samsung,pioneer..." Vaatturi-