Eilinen Metallican Some kind of monster "rockumentti" oli kelpo pätkä. Varsinainen bändin suurkuluttajahan en ole koskaan ollut, mutta kyllä nämä perushitit ovat hallussa. Olihan tuossa show-meininkiäkin aivan selvästi. Sellaista jenkkien tekodraamaa, mutta ei kuitenkaan niin paljon, että olisi kokonaisuuden pilannut. Mielenkiinnolla odottelen tulevaa levyä. Saa nähdä onko ukot oppineet mitään näiden "kuivien" vuosien jälkeen. Itse en ole pahemmin Metallican musiikista innostunut enää "black" albumin jälkeen, joten aika olisi kypsä palata Metallicankin sen musiikin pariin, minkä parhaiten osaavat.

Kun nyt musiikista aloitettiin... Tänään sain yllätysvieraan neiti Ässästä ja hänen mukanaan tuomasta Nightwishin End of an Era DVD:stä. Nightwish ei ole myöskään ollut mitään suurimpia suosikkejani paria ensimmäistä levyä lukuunottamatta, joten olin hieman ennakkoluuloinen tulevaan musiikkikokemukseen. Mutta aivan turhaan. Erittäin hieno ja toimiva keikkahan tuo oli. Ei minusta mitään Nightwish-fania tullut, mutta tiedänpähän, että bändi oli todella loistava livenä, ainakin Tarjan kanssa. Tiedä sitten tulevasta laulajasta. Eikä oikeastaan kiinnostakaan. Hyvä kokemus, 8+ arvosanoin.

Musiikki parantaa. "Flunssani" on tiessään niin fyysisiltä oireiltaan kuin väsymykseltäkin. Treenikin kulki jo mallikkaasti, vaikka en täysillä vielä kehdannut vetääkään. Maanantaina sitten, ellei tässä kerkeä vielä sairastumaan sitä ennen. Itse kun saan vilustumisoireita jo pelkästä paljain jaloin kylmällä lattialla kävelystä. Ja taudit tarttuvat jos joku puhelimessa tai netissä asiasta mainitsee. Luulosairaskin taidan kaiken hyvän lisäksi olla...

-Paha "I'm madly in anger with you" Vaatturi-