Terveydeksi...
Räkä koristaa näyttöä ja näppäimistöä. Ukko tirskuu ja köhii ruudun ääressä. On jälleen pakollisen syystaudin aika. Olinkin ehtinyt jo odotella tätä ihanaista tunnetta. Kiristystä kurkussa, tukkoisuutta hengitysteissä ja yleisesti varsin vetämätöntä olotilaa. No nyt se vihdoin saapui. Vitamiinia naamariin ja lepoa... suosittelivat. Ei tapahdu. Ei jouda, ei kerkeä.

Minulta tippui yksi tulonlähde kokonaan pois hetki sitten, joten on keksittävä uusia harrasteita rahan saamiseksi. Tänään olisi juostava taas ties missä virastoissa ja taloissa, joita niin kovin rakastan. Taidan ennen sitä valmentautua kidutukseen työntelemällä tikkuja kynsieni alle foliomöykkyä kiivaasti pureskellen.

Niin... valitukseen kun päästiin. Jalat ovat olleen aivan uskomattoman kipeänä viimeiset viikot. Koko ajan tuntuu kuin olisi maratonin juossut. Kivistää pohkeita, kivistää reisiä. Portaiden nousu on tuskaa. Muutenkin tuntuu, että nukkuminen olisi juuri nyt sopivin päivätyö tälle ihmisrauniolle. Mutta turha tässä on taas itkua tihertää. Täytyy vain mennä ja niistää nenä, vetää kauluahuivi kaulaan ja hypätä autoon. Virastotalot odottavat! Hip hei ja hyvää keskelläviikkoa!

Derveydeksi vaad!

-Paha "virastoimaan" Vaatturi-