Haa! Olen ollut tänään liekeissä! Heräsin kuuden aikoihin ja olen kerennyt tekemään kaiken tarvittavan ja paljon tarpeetonta! Aamulenkki heitetty jo seitsemän jälkeen. Ja kunnon lenkin heitinkin. Selkä ja vatsalihakset sekä jalat treenattu. Venyteltykin kunnolla, kerrankin. Tuppaa tuo vaihe unohtumaan. Kädet saa unohtaa. Aiemmin mainitsemani vasuri meni sitten siihen kuntoon, että arvauskeskuksessa piti käydä maanantaina. Tulehtunuthan se oli. Lääkäritäti kääräisi käteni harsoon ja toivotteli rauhallista paria viikkoa.
Tervekätinen mies ei naista tarvitse. Hmm.

Treenin jälkeen pieni lepohetki ja sen jälkeen kaupoille. Kauppareissun jälkeen väkersin kotihifien parissa. Roudasin autosta subbarin (15" earthquake LS) ja kytkin sen heittoasennuksilla kotivermeisiin. Nyt pauhaa Ultra Bra ja luulisi naapureidenkin kuulevan. Ainakin basson. Hieman ehkä överiksi menee, mutta onneksi on helppo säädellä ääntä bassolle. Mukavaa!
Toisaalta tässä olen autoa etsimässä, joten saa nähdä kuinka kauan saan Earthquaken bassoista olohuoneessani nauttia. Autollahan ei voi ajaa ilman hyvää bassoa! Kyllä basisiti sen tietää! :) (odotellaan ensimmäisiä amiskommentteja tai basistivitsejä... tai molempia)

Hämähäkkiuutisia:
Lasiodora väkertää seittipetiä ilta toisensa jälkeen. Tankkaa juomakupillaan ja on muutenkin levoton. Nahanluonti lähenee. Toivottavasti menee hyvin. Tähän mennessä yhtä luontia lukuunottamatta kaikki on mennyt varsin mallikkaasti. Olisikohan ollut kuudes tai seitsemäs luonti kun kaveri ei meinannut päästä nahastaan irti. Jäi perseeseen kiinni vanhasta nahasta iso repale. Joutui myllyttämään. Hämäri pöydälle ja vesiväripensselillä kostuttelin nahkaa. Hetken päästä otin repaleesta kiinni ja hämis ponnisteli itse itsensä irti vanhasta nahastaan. Spinneretit meni, mutta niitähän saa uusia heti seuraavassa nahanluonnissa. Että mitkä spinneretit? Mikähän se suomalainen sana oli... kehruunystyrät tai jotan vastaavaa älytöntä. No kuitenkin ne kaksi koukeroa otuksen perseessä, millä sitä seittiä väännetään.
Toivottavasti loisi nahkansa äkkiä ja kasvaisi kolossaalisiin mittoihin! Hah! Monsterini!

Lividumista ei ole paljoa sanottavaa. Elossa se on kuitenkin, sillä jauhikset häviävät yön aikana. Luolaansa otus on laajentanut, mitä nyt purkin kyljen läpi näkee. Ja ei näe paljon. On paksu seittikerros joka paikassa.

Chileläinen on oma flegmaattinen itsensä. Välillä köpötellään vähän ja sitten otetaan rauhallisesti. Pidän tuon otuksen kiireettömästä elämäntyylistä.
Se hämäreistä...

Tjooh. Taidan yrittää raahautua suihkuun. Kyseinen tapahtuma lykkääntyi hifiasennusteni takia. Ja se pitää vielä sanoa, että tekipä mitä tahansa hifiin liittyen niin hiki tulee aina. On sama väkerrätkö -30 asteen pakkasessa ilman hanskoja ulkona keskellä yötä jotain herätevirtapiuhaa tai hillut 50kg painavaa koteloa konttiin --> hiki tulee. Homman laadusta se ei ole kiinni, eikä kelistä. Vähän sama homma kun tietokoneen kasaamisessa. Avaat pelkät kotelon ruuvit niin jo rupeaa lämmin tulemaan. Saatikka sitten jos pitää vaikka muistia lisätä. Suihkussa saa operaation jälkeen käydä. Ja sinne suuntaan nyt!

-Vaatturi, toimelias ja itseensä tyytyväinen sellainen-