Terve taas! Kuulumisia hieman...
Kesä tuli ja jääkiekon emem-kisat tärähtivät käyntiin! Olen täpinöissäni, vaikkakaan en vielä oikein tiedä hyvällä vai pahalla maulla. Leijonien suhteen siis. Mutta aiheesta lisää myöhemmin, jahka pelit kunnolla pyörähtävät käyntiin.

Käytiin kylpylälomalla tässä hetki sitten. Tultiin alkuviikosta pois. Neljä päivää oltiin reissussa. Pari päivää lilluttiin ja lioteltiin talven jälkeen pinttyneitä hipiöitämme Vuokatissa Katinkullassa. Paikka oli mitä mainioin, ainakin allekirjoittaneen makuun ja pääkoppa sai lepiä huolella. En ole ikinä ollut itse mitään vesipetoja, mutta uskomattoman rentoa touhuahan tuo on kun nyt vain sai itsensä aina liikkeelle. Teki jumiutuneille niskalihaksilleni todella hyvää. Olisi mennyt kevyesti vaikka kokonainen viikko.

Hämähäkkiuutisia (hyviä sellaisia vaihteeksi):
Heimo (Lasiodora parahybana), tuo syömäkoneeni loi viikko sitten nahkansa. Otuksesta tuli todella komean musta punaisine karvoineen. Että pidän tuon lajin luonteesta ja ulkonäöstä. Nahanluontinsa jälkeen Heimo on palannut elämän peruskysymysten äärelle, eli syömäpuuhiin. Jauhomatoa menee niin paljon kuin vain antaisi.

Hämy (Grammostola rosea) ei harrasta juurikaan mitään uutta aikaisempiin harrasteihin verrattuna. Olla möllöttää paikallaan.


Näin. Keli on kuin morsian. Täytyisi vissiin hieman siivoilla kotosalla ja miettiä missä sitä joutaisi katsomaan illan jääkiekkopelin. Aiheesta lisää myöhemmin... siihen asti, takaisin yläkertaan!

-Paha Vaatturi-