Kesä on virallisesti saapunut. Erittäin ärsyttävä siitepölynuha on iskenyt minut maahan. Tuntuu, että tuo kellervä pöly mikä ilmassa leijailee, naureskelee pilkallisesti kun punasilmäinen Vaatturi yrittää haukkoa henkeä lenkin jälkeen. Allergialääkkeet aiheuttavat järjettömän nenäverenvuodon, joten nekin on pois suljettuja. Täytyy vain kärvistellä ja odotella taustalla lymyävän heinäkauden alkamista. Excellent...

Talven ohella siitepöly voitaisiin myös kieltää koko maassa. Ehkäpä Oudon Elämän juristiryhmä voisi ruveta tekemään taustatyötä asiaa varten.  No joo, antaahan olla vielä. Ärsyttää vaan järjettömästi tämä tukkoisuus. Menee fiilis hyvistä kesäkeleistä kun joutuu tekemään oikeasti työtä hengittämisen eteen. Silmät kutisevat ja kurkussa tuntuu olevan loppumaton määrä limaa. Täytyy ottaa rauhassa ja katsella jääkiekkoa sekä kuunnella hieman Mana Manaa ja Napavasaraa. Hämähäkitkin pitäisi syöttää, mutta olen laiska ja annan ötököiden paastota tämän päivän. Saavatpahan opetuksen!
Psst... kaloista ja akvaariosta en puhu vieläkään tämän enempää. Avautumista odotellessa!

Melkein unohtui... joku oli tuonut tänään minulle kirjeen postilaatikkoon. Ei nimeä, ei osoitetta, pelkkä suljettu kirjekuori. Avasin kuoren ja sisältä paljastui nätisti taitettu A4 arkki, jossa ei ollut mitään kirjoitusta. Outoa toimintaa jonkun taholta. Tai ehkä siinä oli joku lintuinfluenssa tai pernarutto tartutettuna paperiin, mistäs näitä tietää. Voi siihen paperiin jotain vaikka kirjoittaakin, jos kerta vaivautuu oikein postilaatikolleni asti tyhjiä kirjeitä roudailemaan.

Nyt lopetan, sillä täytyy keskittää voimia hengittämiseen ja elossa pysymiseen!

-Paha "täitä hattuun pojat" Vaatturi-