Tulin juuri apteekista uusien insuliinieni kanssa. Olo on ollut hyvä ja uusi hoito tuntuu toimivan todella hyvin. Tänään tosin on pariin otteeseen meinnnut iskeä pienimuotoset hypotkin. Vielä on totuttelua näihin tehokkaampiin lääkkeisiin.

Mutta mutta... joulu olisi taas hiippaillut varsin salakavalasti ihan hollille. Parit pikkujoulutkin olisi tiedossa ja ensiviikon alusta täytyisi lähteä ajelemaan kohti Poria. Kovin jouluiselta ulkona ei tosin näytä, mutta tämä sopii minulle, sillä huomattavasti mukavampi on ajella sulilla teillä kuin lumimyrskyssä. Jotenkin jo odottaa, että pääsisi rauhoittumaan joulun viettoon. Siis en minä mitään jouluihmisiä ole koskaan ollut, mutta lepo ja rauhoittuminen olisi nyt paikallaan.Uudesta vuodesta ei ole mitään hajua, missä päin maailmaa sitä viettäisi ja millä tavoin. Voihan se olla, että rosenttivettä joutuu hieman naukkailemaan. Mutta vain hieman. Ja uuden vuoden jälkeen alkaa tehotreeni. Olen veltostunut ja kutistunut kasaan koko äijä näiden sairastelujen ja niistä johtuneiden treenitaukojen vuoksi. Tammikuussa aloitan taas niin täysillä kuin mahdollista. Ja saapahan sitten samalla tuntumaa noiden uusien insuliinien toiminnasta liikunnan ja treenin kanssa. Saa kuulemma hieman varovaisempi olla lyhytvaikutteisten kera.

Huomiselle olisi ohjelmaa. Autoon täytyisi asennella cd-soitin ja käydä vaihtamassa renkaat pyörimään oikein päin. Edellinen omistaja on ollut joko sokea tai idiootti... tai molempia, sillä miekkonen oli laittanut talvirenkaat aivan päin persettä. Renkaissa on iso nuoli, joka kertoo pyörimissuunnan. Taaksehan ne näyttävät. Ei tuossa muuta, mutta auto vetelee ja venkoilee minne sattuu noiden rengaskuvioiden takia. Onneksi ei ole lunta. Voisi jungle pölistä...

-Paha "paratiisissa sitten jatkoilla kohdataan" Vaatturi-