Toista päivää sairaalassa. Kävin eilen yksityisellä lääkärillä kun arvauskeskuksen puoskarit ja tätikät eivät ole uskoneet sydänoireitani. Leposyke oli miehiset 154. Lääkäri ei arponut pidempään vaan kirjoitti lähetteen osastolle seurantaan välittömästi. Nyt on sitten salpaajat ja verenohennuslääkkeet aloitettu. Sydäntä seurataan 24/7. Jotain outoja sivuääniä sieltä kuuluu. Saa nähdä mitä tästä vielä tulee. No, paniikkikohtausta tämä ei ainakaan ole, jota yritinkin jo useaan otteeseen ensiavussa selittää. Turhaan.

Yritin tehdä pari päivää sitten muuttoa. Muutamia laatikoita kannoin ja sykkeet pyörivät 180 - 199 välillä. Oli melkoisen huono olo. Valehtelematta tuntui, että nyt lentää lusikka nurkkaan, mutta vielä tässä sätkitään. Tänään olen päässyt jo alle sadan leposykkeessä, mikä tuntuu jo varsin mukavalta. Yöllä oli vissiin käynyt alle 80! Tässä on jo kuukausien ajan tottunut noihin 100-130 arvoihin, joten 80 on juhlaa! Jotain selvyyttä tartteis nyt saada. On asioita hoidettavana, kiire pukkaa, hetki lyö!

Raportoidaan lisää myöhemmin.... jos minusta ei kuulu, olen kuin olut parhaimmillaan kuumana kesäpäivänä; Eli, kylmänä ja avattuna pöydällä. (jep. mautonta vitsiä, mutta issestäinpähän veistelen)

-Paha "rumpukone rinnassa" Vaatturi-