Moro.
Taas vähän hiljaiseloa. On ollut kiire. Aloitin uudessa työpaikassa reilut pari viikkoa sitten ja hyvin on mennyt. Asiakaspalvelua, kotikäyntejä, autolla ajoaja yleistä lorvailua ja netissä lojumista hiljaisilla hetkillä. Mukavaa!

Asentelin myös joutessani 64bittisen version Ubuntun 8.04 jakelusta. Mystisiä ongelmia netin kanssa. Kaataa koko järjestelmän. Ei ole selaimesta, ei ipv6:sta kiinni. Ei jaksa turata.

Niin. Työt alkaisivat tänään klo 12.00. Että minä pidän! Normaalisti alkaa kymmeneltä, joka ei ole todellakaan paha aika sekään. Olen aina vihannut herätä aamuyöstä pimeän aikaan. Nyt ei tarvitse onneksi. Voi valvoa illasta pidempään. Katsella leffoja, pelailla Pleikalla! :) Tai jorista joutavia netissä.

Mutta... ei minulla oikeastaan ollut mitään kummempaa asiaa. Haamupäivityksiä ilmeisesti on kertynyt. Niistä en tiedä mitään. Enkä ymmärrä. Enkä jaksa perehtyäkään.
Loppuun vielä video. Maailman paras bändi YUP julkaisi hetki sitten uuden albuminsa, Vapauden Kaupungit ja uusi videokin löytyy jo juutuupista. Levyä en ole vielä kerennyt hankkia, mutta ostoslistalta se löytyy!

Joten ilman suurempia lätinöitä jatkakaamme YUP:n tahdissa uuteen päivään. Olkaatten hyvä!

YUP - Kunhan kuluu tuhat vuotta