Ihmiset ovat kärsimättömiä.
Onko tämä joku nykypäivän villitys, että ihmiset eivät malta olla aloillaan, vaan aina pitäisi olla menossa tai tekemässä jotain erikoista? Ensimmäisistä vastoinkäymisistä, asiassa kuin asiassa, lannistutaan välittömästi ja ollaan valmiita lyömään hanskat naulaan. Itseäni raivostuttaa tuollainen asenne, että kaikki pitäisi mennä kertaheitolla kuten on suunniteltu. Onhan se kivaa kun asiat toimivat tavalla millä on tahtonutkin, mutta tietty nöyryys kannattaisi myös omaksua. Elämässä saa pettyä karvaasti ja monta kertaa jos ei osaa asennoitua oikein.

Kanssaihmisten suutahtelut ja raivostumiset itselleni asioista, joille en yksinkertaisesti mahda mitään ottavat myös aivolohkoon kohtalaisesti. Tuotakaan en tajua miksi ihmisen pitää suuttua ja alkaa osoittamaan mieltään jos toinen ei vaan mahda mitään, esim sovitun tapaamisen peruuntumiselle. Olen itse hyvä peittämään raivoni ja saatan pitkäänkin keräillä ärsytyksiä sisuksiini, mutta jossain vaiheessa on kuppi täysi ja silloin kuuluu ja kovaa. Tuntuu, että tuo aika voisi olla lähellä.

Ja vielä tulee... Onko tietyillä ihmisillä vaikeuksia ymmärtää mitä heille sanoo tai kirjoittaa? Vai ärsyttääkseenkö he jatkavat piinaamistaan? Tilanne;
Kerron, etten pääse illasta käymään ulkona, kahvilla, missään. On paljon hommia rästissä ja ne täytyy hoitaa alta pois. Tätähän ei voida käsittää vaan aletaan nipottamaan siitä, kun keksin tekosyitä sun muuta. Voi keuhkot, että tuollainen saa veren kiehumaan. Ilmeisesti sitä pitäisi jättää kaikki työt pois ja ruveta sosiaalipummiksi makoilemaan päivät pitkät. Silloinhan minulla olisi aikaa aina vaan kun puhelin soi ja miestä patistetaan illanistujaisiin tai muuhun aktiviteettiin.

Mutta rauhoitunpas hieman. En minä miksikään pummiksi ala. Elintaso on säilytettävä miellyttävänä. Itse en tulisi toimeen ilman tietokoneitani, viihde-elektroniikkaani, autoani jne. Olen mukavuudenhaluinen ihminen ja miksi en olisi jos mahdollisuus kaikkeen tähän on? En ymmärrä sitäkään, miksi ihmisen pitäisi jollain tavalla piilotella maallista materiaansa.  Jos en kelpaa näin, niin silloin en kelpaa. Minkäs minä asialle teen?

-Paha "ei saa suuttua" Vaatturi-