Usvaista huomenta.
Edellisen treenikauteni aikana tähän aikaan oli täysin valoisaa, nyt on mukavan hämärää ja ilmassa tuoksuu pimeydelle. Kohta olisi tarkoitus lähteä kokeilemaan josko tänään kulkisi lenkki mallikkaammin. Olo on ainakin kohdallaan, vaikkakin olen taas kärsinyt nenäverenvuodosta muutamana iltana. Täytyy ilmeisesti käydä ostamassa sitä vitamiinisuihketta.  Ajattelin kuitenkin ottaa vielä tänään hiukan rauhallisemmin; Tunnustellessa... Olen havainnut hyväksi aloittaa lievemmin aina ensimmäisellä viikolla. Painojen kanssa ei tarvitse, koska niiden kera tulee puljattua jatkuvasti. Lenkit ovat vähän jääneet kesän rientojen takia, mutta nyt mennään taas syvälle syksyyn asti niin, että hiki lentää.

Juttelin eilen tietokoneen välityksellä vanhan luokkakaverini kanssa. En ole vuosiin kyseistä ihmistä nähnyt. Joskus muutama maili vaihdettiin, mutta sekin jäi. Hyvin outo fiilis, mutta yllättävän leppoisasti juttu luisti. Välillä tulee ihmeellisiä nostalgiapuuskia kun muistelee noita leppoisia ja huolettomia aikoja menneisyydessään. Tekisi mieli nähdä montaa ihmistä ja palata kerran vielä niihin hauskoihin aikoihin. Mahdotontahan se on, mutta on mukava välillä fiilistellä tuntemuksilla. Monen monta ystävää on muuttanut muille maille vierahille ja ne ketkä eivät ole, ovat jotenkin muuten vaan karsiutuneet pois vuosien vieriessä. Sääli. Täytyisi laittaa projekti pystyyn teemalla: "Kerran vielä pojat (ja tytötkin)". Iltamat wanhaan malliin. No, tämäkin on vaan tätä perinteistä jauhamista, josta tietää ettei se koskaan tule tapahtumaan.

Takaisin treenivöyhötykseen. Olen päättänyt, että raahaan itseni lenkille joka aamu viiden ja kuuden välillä. Mieluummin viideltä. Painojen kanssa jatkan samaan malliin. Eli vähintään se kolme kertaa viikossa. Toki painojenkin kanssa on tullut kesän aikana luppopäiviä, kiitos alkoholin ja siitä johtuneiden oksennustautien. Ei kehtaa hengellänsä leikkiä.

Mutta mutta... sen enempää tässä kouhkaamatta, vedän lenkkikengät jalkaan, hikivermeet niskaan ja painun raikkaaseen aamuun. Palkkarit odottavat valmiiksi sekoiteltuna (pidän kemiasta) uupunutta juoksijaa. Nyt menen ennen kuin aurinko ehättää edelleni!

-Paha "juokse tai kuole" Vaatturi-