Huomenta!
Unirytmi on hieman viturallaan. Heräsin taas aamuyöstä joskus puoli neljän aikaan. Ei mitään toivoa saada unta enää kun kerran alkaa sängyssä pyörimään. Seitsemän aikaan ulos lenkille todella komeaan aamuun. Sitten erinäisi askareita puolille päiville. Tämän jälkeen kun hetkeksi istahtaa alkaa välitön hiipuminen. Väsymys on kaamea. Olin nukahtanut sohvalle joskus puolen päivän jälkeen ja heräilin juuri. Raivostuttaa!

Nyt tiedän, että varmasti en saa yöllä nukuttua, mutta täytyy yrittää kiemurrella huominen päivä kunnialla läpi. Ilman "päivänokosia", ja näin yrittää saada rytmi kuosiin. Olen aamuihmisiä, mutta rajansa kaikella. Ei sitä nyt ennen neljää kuitenkaan tarvitsisi herätä. Seitsemän on ollut minulle aivan hyvä aika nousta. Kyllähän sitä olisi jaksanut tämänkin päivän kärvistellä jos olisi jotain pakollisia hommia ollut tehtävänä, mutta kun pelkkää joutenoloa. Äkkiä tuntuu kovinkin hyvältä idealta ihan pienet kuuden tunnin päiväunet.

Pää on ihan sekaisin näiden pääsiäispyhien takia. Tällä viikolla olisikin ohjelmaa, niin hyvässä kun pahassakin. Vappukinkereiden suunnittelua, yleistä kouhotusta juhlasta ja sitten pieni asioiden selvittelysessio tulisen naisen kanssa. Vappu... tuntuu taas, että vuosi on vierähtänyt todella nopeasti. Vastahan me vappua juhlittiin. Ja satoi rakeita. Saa nähdä tänä vuonna. Mutta se on varnaa, että grillikausi avataan AINA viimeistään vappuna. Sillä ei ole väliä mitä tulee taivaalta! Jooh, makkarat tanassa läpi tuulen ja tuiskun! Tsah!

-Paha "herrasmiehet" Vaatturi-