Terveisiä Kotkasta, isä käski potkasta! No ei vaiskaan, Porissahan tässä edelleen ollaan ja podetaan hellvetillistä kuumuutta! Ulkona varjossa +30,4 ja tässä huoneessa missä istun ja asentelen näitä koneita on varmaan yli 40 astetta. Viisi tietokonetta puskee tulikuumaa ilmaa sisuksistaan jo valmiiksi pätsimäiseen tilaan. Hikeä saa pyyhkiä, mutta valita en! Linuxit ruksuttaa, karavaani kulkee ja koirat haukkuvat. Lepihommia sanoisi joku.

Aivan äärettömän mukavaa on ollut. Vaihtelu peruskuvioista tosiaan piristää mieltä ja kehoa. Olen lenkkeillyt tehokkaasti, joka aamu ennen hommia ja vähän nostellut painojakin (tosin hyvin pieniä sellaisia), mitä täältä löytyy. Voisi jopa harkita asuvansa täällä. Outoa, että sanon noin, mutta oikeasti tuntuu hyvältä olla poissa "kotoa". Sunnuntaina saa tosin suunnata auton keulan kohti Arjalaista ********, täytyy käydä hoitamassa asioita alta pois. Ja tarkistamassa hämähäkkien kunto. Olen hiukan neuroottinen noiden otuksieni suhteen, vaikka tiedänkin, että Neiti S osaa kyllä hämikset hoitaa.

Jaahas. Viimeistä konetta viedään tältä päivältä. Pääsen hyvissä ajoin viikonlopun viettoon. Helevetin kyytiä kuteiden vaihtoon ja Yyteriin!

Tsadam!

-Paha "skegge kasvaa ja matka jatkuu" Vaatturi-