"Kun kitara soi, ei itkeä saa..." (naapurit voivat olla eri mieltä)
Projekti junnaa paikallaan, joten tänään on ollut aikaa vaikka mihin. Nimittäin soittohommiin! Sain demoni viimeisen biisin tänään aluilleen ja vaikka itse sanonkin niin aika hyvä kappale on tulossa ;) Aikaisemmin aamusta soittelin kitarat yhteen vanhempaan kappaleeseeni, joka on noiden komppiskittojen kanssa ollut vaiheessa jo jonkin aikaa. Nyt se on valmis. Intoa ja inspiraatiota riitti sitten sen verran enemmän, että ajattelin ruveta mallailemaan uutta kappaletta. Alkukankeudesta huolimatta sain väkerreltyä vajaan puolitoista minsaa uutta materiaalia. Eli viides ja viimeinen biisi on valmistumassa Valoa ja Varjoja demolleni! Se on niin hyvällä mallilla ettei puutu kuin loput! Lyriikan kimppuun seuraavaksi.

Niin, kiinnostuneille tiedoksi. Olen huono makuuhuonebasisti, vielä huonompi makuuhuonekitaristi, joten musiikkini ei ole mitään tekniikan ja kikkailun paraatimarssia. Yksinkertaisia kahdeksasosia keskiraskailla soundeilla. Melodisia kertosäkeitä ja sanoituksia sieltä sun täältä. Sellaista helposti kuunneltavaa meteliä. Suurimmat vertailukohdat löytyvät varmasti akselilta CMX-Kotiteollisuus, jotkut ovat Amorphiksenkin maininnut. Ärsyttää vaan nuo vertailut, mutta eihän nykypäivänä pysty mitään uutta musiikin saralla enää tekemään. Kaikki biisit on jo tehty. Minä vaan plagioin monesta eri lähteestä :)

Kyllä musisointi on kivaa. Hermo lepää ja aika kuluu kivasti. Ja se luomisen tuska helpottuu aina hieman. Täytyy yrittää tuo demo saada valmiiksi ennen kesää. Se on nimittäin ollut tekeillä jo PITKÄN aikaa. Ja kiitos ystävälleni, joka on lainannut efektiään. Ilman sitä ei yksikään biisi olisi valmistunut. Stevelle tiedoksi; saat efektisi takaisin välittömästi kun viimeisin kappale valmistuu. Ostan jonkun purkin itselleni millä voin jatkaa metelöintiä. Tokkopa nuo enää kamalissa hinnoissa ovat. Säröä prkl!
Taidanpa soitella vielä hetken naapureideni harmiksi!

-Paha "black cloud" Vaatturi-