Lordihan on oikeasti hyvä!
En ole koskaan ollut Lordin ystävä ja oikeastaan vasta tämän euroviisuhuuman aikana olen tutustunut hirviölaumaan paremmin. Törkeästi latasin muutaman biisin netistä itselleni kuunneltavaksi ja täytyy sanoa, että nyt muutama viikko noita kipaleita kuunneltuani minähän prkl pidän niistä! Hard Rock Hallelujah on todella tarttuva rallatus ja erinomainen valinta edustamaan menestyksekästä maatamme noihin musiikin paraatimarsseihin. Lordilla on kaikki mahdollisuudet menestykseen, sitä en epäile hetkeäkään. Kaikki tämä negatiivinen mediamylläkkä on kääntynyt itseään vastaan ja Lordin eduksi. Netissä on sivustoja useilla kielillä, jossa pyydetään ihmisiä äänestämään Lordi voittoon ja haukutaan euroviisut samalla tylsäksi ja mitäänsanomattomaksi kilpailuksi. Tuo pitää paikkaansa mielestäni. Aivan luokattomia esityksiähän siellä on vuodesta toiseen ollut... siis enhän minä euroviisuja katso, mutta pikkulinnut kertoivat :)

Alkuvaikeuksien kautta Lordi jyräsi kuitenkin itsensä viisuihin ja nappasi siinä ohimennen vielä jonkun tittelinkin noista suurimmista viisukappaleista. Ihmeissään olivat hirviöt itsekin suosiostaan. Jopa 73 vuotias sukulaisenikin on sanonut, että se loortihan saattaa jopa menestyä. Samaan hengenvetoon tämä samainen vanha naishenkilö myös ihmetteli Jari Sillanpään edustusta euroviisuissa. Kummasteli kenen idea oli ollut pistää Jarille ne varsin söpöt pikkusiivet selkään. Aikamiehelle?? No homo tahi ei, karmeat ne olivat. Saa nähdä pistääkö Lordi omilla lepakonsiivillään paremmaksi. Isommat ne ainakin ovat ja onhan kaveri kyllä ulkoisestikin hiukan raavaamman oloinen.

Saa nyt nähdä kuinka mörköjen käy, mutta se on ainakin varmaa, että mielenkiintoisimmat euroviisut näistä tulevat aikoihin. Jopa rakkaassa länsinaapurissamme povataan Lordin voittoa, Saksasta puhumattakaan. Jospa me vielä saataisiin se yksi euroviisuhitti tähänkin jumalan hylkäämään maahan.

-Paha "hard rock hallelujah" Vaatturi-