Kyllä huomaa, että kevät on jo hyvällä mallillaan. Ei pelkästään ulkona vallitsevasta upeasta auringon paisteesta, vaan ihmisistä yleensä. Kaupassa kaikki tuntuivat hymyilevän ja olevan kiireettömällä asenteella liikkeellä. Kukaan ei töninyt ja etuillut tai ylipäätään luonut murhaavia katseita suutuspäissään. Kaduilla liikuskelee paljon jo huomattavasti kevyemmissä vaatteissa olevia neitokaisia. Mahtavaa!
Baarit ovat availleet terassejaan ja muutamana lämpimänä päivänä ovat jotkut uskaliaat jo virvokkeidensa kera istuskelleetkin aurinkovarjojen alla kantakuppiloidensa edustoilla. Ikinä ei voi kesää kehua ja fanittaa liikaa!

Olenkin tässä miettinyt, minä kun pidän miettimisestä, että talvi voitaisiin kieltää täällä kotosuomessa. Tai sitten talvelle voitaisiin antaa sellainen erikoislupa, että se saisi tulla käymään joulukuun ajaksi ja mennä sitten takaisin Siperiaan. Syksyä ei olla kieltämässä eikä häätämässä, syksy on ihan mukava vuodenaika kesän ohella. Siis tämä on nyt sitten päätetty ja allekirjoitettu. Tänä vuonna ei talvi tule kun vasta joulukuun ensimmäinen päivä. Talvi poistuu heti vuoden alusta. Sopimukseen päästiin noin viiden minuutin neuvottelujen jälkeen Talven erimielisyyksistä huolimatta. Oudon Elämän kylmäpäinen juristiryhmä kiristi Talvea sen verran tehokkaasti, että tämä päätyi oikeaan ratkaisuun ja antoi periksi jäisiä kyyneleitään lattialle kilistäen. Uutisen levittyä kulovalkean tavoin Kevät tavoitti Oudon Elämän juoppotoimittajan paikallisen baarin terassilta ja kiitteli tätä henkilökohtaisesti hyisen Talven syrjäyttämisestä. OE:n tutkijatiimi jää odottelemaan mahdollisia vastaiskuja ja lakitoimia Talven kannattajien tiimoilta.

-Paha "rockaway beach" Vaatturi-