Jee! Nyt on ceedee soitin autossa ja Juice raikaa! Toki raikaa moni muukin, sillä hommasin kokonaan uuden soittimen, jossa on MP3 toistokin. Mahtuu paljon musiikki yhdelle levylle! Nörtti on taas innoissaan! Kivuttomasti meni asennus, koska autoni ei ole enää sitä vuosimallia, joissa ei tunneta ISO-liittimiä. Ei enää puukotusta johtojen suhteen, ei enää purkkavirityksiä ja kipinää iskeviä maadoituspiuhoja. Mukavaa!

Huomenna olisi pikkujoulut ja ajattelin tänään olla kaikessa rauhassa kotosalla. Arvatkaa mitä? Onnistuneen asennuksen jälkeen olin niin innoissani, että aivan kuin ohjattuna ajoin paikalliseen pitkäripaiseen ja nappasin mukaani muutaman pullon italialaista punaviiniä. No ei kai tuo nyt missään tunnu jos vähän maistaa. Kai sitä huomenna jaksaa vielä pikkujoulustella. Nälkäkin olisi, mutta kuka sitä nyt ruokaa kaupasta ostaisi. Niin, viinit kyllä lähti matkaan, mutta ruokapuoli unohtui täysin. Ajattaa vielä yhden reissun ennen punkun korkkausta.

Tänään ei ole ollut hypoja. Tiedoksi niille, jotka eivät tiedä kyseisen termin tarkoitusta; Verensokeri laskee liian matalalle. Alkaa mukavat tärinät ja pyörrytykset, sekä muut oireet. Ne on hypoja ne. Niin, tänään ei ole ollut onneksi. Sokerit ovat pysyneet mukavasti kuosissaan. Alkaa hoitotasapaino löytyä, mikä ylentää mieltä. No tämän enempiä turhuuksia lässyttämättä lähden ostamaan jotain sapuskaa. Ei sitä pelkällä viinillä elä, vaikka joku boheemi näin voisi väittääkin. En minä ainakaan, mutta sehän nyt ei kerro koko totuutta. Tsah! Hauskaa perjantaita!

-Paha "chianti" Vaatturi-