Jännä ilta tiedossa! Jääkiekkorintamalla kaksi loistavaa peliä, kun Tsekit kohtaavat Suomen ja toisessa parissa Ruotsi Kanadan. Täytyy myöntää, että olen melko varma Leijonien tappiosta. Jotenkin on "se" fiilis, mikä nyt yleensä on ennen tappiopelejä. En osaa selittää. Mutta illastahan se nähdään onko minussa Nostradamuksen vikaa. Odotan miltei enemmän tuota Kanadan peliä ja luonnollisesti myös kanukkeja kannatan. Toisaalta, kuten kaverini asian leikkisästi laittoi, masokisti sisälläni herää kun ajattelen mahdollista Suomi-Ruotsi finaalia. Olisihan se mukavaa voittaa svenssonit loppuottelussa... tietenkin olisi, mutta kun en oikein jaksa uskoa siihen, että Leijonilla pääkoppa kestää sitä hurmosta. Suomi ei vaan voi voittaa tärkeitä pelejä Ruotsia vastaan, onhan se prkl jo nähty. Pronssipeli on ihan yksilysti kuinka käy. Ruotsi voi toki olla sielläkin vastassa tekemässä pahuuksiaan. No, se jääkiekosta.

Varsinaiseen vöyhötykseen.
Lordi ja euroviisut. Nuo sanat ovat olleet tapetilla jo hyvän aikaa ja tänäiltana kaikki sitten vihdoin ja viimein ratkeaa. Millä tuloksella? Voittoa toivoisin, mutta jotenkin "se" fiilis on tässäkin asiassa kummittelemassa. Kuitenkin Ruotsi voittaa näissäkin kinkereissä meidät eurohumpallaan. Ruotsin kappale on kyllä NIIN euroviisukamaa kun olla voi. Hirveää! Toki, eipä tuolta Lordin lisäksi mieleen jäänyt kun pari edustusta, jotka jäivät siltikin örkkiemme varjoon. Vaatturi voisi tässä vaiheessa elämää nousta oikein seisomaan ja loihe lausumaan:
Nyt Lordi! Se voitto täytyy tulla tai sitä ei koskaan tulla näkemään. Joku on asian ilmaissutkin, että "helvetti jäätyy ennen kuin Suomi voittaa viisut" Jep, nyt olisi oikean näköiset hemmot jäädyttämään niitä helvadan tienoita.

Palaillaanpas yön onnellisina tahi surumielisinä hetkinä. Soo moro!

-Paha "eläimellistä menoa, on örkkejä ja leijonia" Vaatturi-   (onko örkit eläimiä??)