Kiekkopelit jatkuvat tänään. Kärpät ja Ässät, sekä HIFK ja HPK ottavat mittaa toisistaan. Kannatan itse Ässiä ja toivon, että patapaidat pystyisivät näyttämään Kärpille, mutta vähän pelkään kyllä. HIFK ja HPK parista sen verran, että HPK saisi näistä kahdesta voittaa.
Ässillä on ollut monta vuotta todella nihkeää ja nyt kun ollaan tänne asti päästy on minusta kaikki menestys pelkästään plussaa. Hävetä ei tarvitse enää yhtään vaikka voittoja ei enää tulisikaan. Neljän parhaan sakissa ollaan jo ja se ei ole huono saavutus ollenkaan. Ja täytyy muistaa, että Tapparakin, joka oli yksi ennakkosuosikeistani, kaatui puolivälierissä. Kärpät tulee olemaan kova vastus, se tiedetään, mutta jos porilaisten hurmos kestää niin en näe myöskään mahdottomuutena sitä että Ässät pystyisivät oululaiset kaatamaan. Ja aikaista tällaisia miettiä, mutta JOS Ässät finaaliin pääsisivät niin silloin olisi kaikki mahdollisuudet mestaruuteen. Veikkaanpa, että nämä välieräpelit ovat vaikeampia Ässille kun mestaruusottelu. No tänäänhän sitä voi taas vähän arvioida ja spekuloida Oulussa käydyn pelin jälkeen.

Täytyisi pestä hieman pyykkiä. Pyykinpesu imuroinnin ohella on maailman hirveimpiä kotiaskareita mitä tiedän. Pyykinpesukoneeni on sen verran kumma kapistus, että välillä ihan pelottaa sen raivoaminen. Oikeasti sitä saa vahtia ettei se lähde kävelemään paikaltaan. Helvetinkone! Joku viisas tiedemies saisi keksiä likaantumattomat ja kulumattomat vaatteet. Myöskin itsestään puhdistuvat astiat, sekä itsestään imuroiva näkymätön ja äänetön imuri kelpaisivat minulle. Makuuhuoneen petivaatteet saisivat oppia tuulettamaan itse itsensä, sekä myös aamuin petaamaan sängyn kauniisti. Niinpä niin. Jos tällä linjalla jatketaan niin työt voisivat tehdä itsensä, joku muu käydä kaupassa puolestani jne. Tarvitsisiko tässä edes olla olemassa?

-Paha "hetki lyö. ja se sattuu" Vaatturi-