Kiireistä huolimatta oli pakko tulla vöyhöttämään hämähäkeistä! Tänä aamuna kun heräilin ja perinteisesti menin ensimmäisenä tarkastamaan elukoideni olosuhteet oli lividumi hämmästyksekseni patsastelemassa maan pinnalla!! On tosiaan kuukausia kun otusta viimeksi olen kunnolla nähnyt. Sehän oli kasvanut aivan helvetisti. Melkein lasiodorani kokoinen! Luolan suuaukon paikka oli vaihdettu ja edellinen kolo peitetty huolellisesti. Olisiko otus ollut huilaamassa työnsä lomassa.
Nyt kun äsken kävin katsomassa oli hämähäkki painunut takaisin luolaansa.
Luolaa on tosiaan laajennettu hurjasti. Boksin pohjasta kun katsoo niin pinta-alaa on tullut reilusti. Vaihtoi yksiöstä kaksioon :) Kyllä nyt hämähäkin kelpaa!

Niin, nuo ylläolevat linkit ovat vaan googlen kuviin, ei omiin otuksiini. Voisin ehkä joskus mahdollisesti jaksaa laittaa omiakin kuvia, mutta nyt saa  pärjätä noilla. Pääasiahan se on, että saa jonkinmoisen kuvan minkälaisista elukoista on  kyse.
Aikuisiahan nuo omat hämähäkkini, chileläistä lukuunottamatta, eivät ole, vaan vielä suhteellisen pieniä kavereita. Noh, ainakin siihen verrattuna mitä niistä tulee kasvamaan.

Kasvamisesta tuli mieleeni, kasvava sähköpostiläjä, joita pitäisi alkaa hoitamaan pois alta. Siispä, jatkoja jos ei oma riitä!

-Paha "lue kirjasta" Vaatturi-