Tulinpa vähän vöyhöttelemään tässä luppoajallani. Vöyhötyksen aiheena olisi Kotiteollisuus ja kyseisen tanssiorkesterin dvd.
Eilen illalla tuon katselin ja täytyy sanoa, että aika hyvän paketin ovat lappeen Rannan juntit raapineet kasaan. Eniten pidin juuri noista dokumentaarisista osioista. Rai Rai dokkaria odotan tämän jälkeen vielä suuremmalla mielenkiinnolla. Toivottavasti joskus sen julkaisevat.

Historiikissä oli varsin hauskaa nähdä laiha ja taiteilijapoikamainen Hynynen kaikkineen ihmeellisine päähineviritelmineen. Hongoloidiakaan ei meinannut tunnistaa 50kg sorjempana. Sinkkonen on näyttänyt aina samalta. No jokatapauksessa urpolauma on loihtinut viihdyttävän paketin myös musiikilliselta puolelta. Videot löytyvät, parit karaoketkin on ja jotain kotikutoisia "video" tekeleitä, jotka jättävät aika kylmäksi. Hauskaa antia on myös äijien kommenttiraita kaikista videoista. Kommentoiti rajoittuu pitkälti muisteloihin mitä viinaa kussakin videon teossa oli juotu.

Nuo keikkahommat ovat sitten asia erikseen. Itse en ole Kotiteollisuutta pitänyt mitenkään kovin erikoisena bändinä kuunnella/katsella livenä. Siis cd- tai dvd muodossa. Kyllä paikanpäällä koettuna bändi toimii, mutta ei tallenteilla. Joten on hyvä, ettei kyseiselle dvd:lle ole laitettu liikaa livemateriaalia. Hynystä ei vaan yksinkertaisesti jaksa kuunnella puolta tuntia pidempään.

Dvd:n mukana tulee myös NO SORI! lehti, joka on aiheuttanut melkoista ihmettelyä. Seiskan ja OHOn hengessä mennään ja jutut ovat paikkapaikoin jopa hauskojakin. Onneksi läpyskä ei ole kun muutama sivuinen. Yhtään enemmän sivuja ja homma ei olisi kantanut. Kaikella rajansa, varsinkin tällaisella "paskahuumorilla". Hauska lisä kuitenkin.

Lopuksi voi todeta, että Kotiteollisuus on saanut aikaan erinomaisen ja viihdyttävän paketin. NO SORI! lehdellä kun virittäytyy oikeaan mielentilaan ja pamauttaa sen jälkeen DVD:n soimaan on nautinto taattu. Jos siis tällainen junttivöyhöttäminen iskee muutenkaan.
Lisää paskaa housuun pojat ja Rai Rai dokkaria ilmoille!

-Paha "ei myö tahallaan" Vaatturi-