Mitä järkeä on kouhottaa jostain tietystä asiasta kuin mielenvikainen ja kuitenkin jättää kaikki asiat tekemättä kouhotuksensa suhteen? En taas kerran ymmärrä ihmisiä, jotka tätä harrastavat. Tämän ihmislajin edustajat saavat outoja päähänpistoja aloittaa esim. joku harrastus. Tästä harrastuksesta sitten vöyhötetään ja leuhotetaan pieni hetki ja unohdetaan koko paska yhtä nopeasti. Ja jos asiasta myöhemmin henkilölle mainitset, olet vähintääkin vittuileva kusipää. Lähipiirissäni on pari juuri tällaista ihmistä, jotka saavat mitä uskomattomimpia ideoita tulevaisuutensa varalle, jotka hyvin useasti jäävät kaikella tasolla toteuttamatta. Milloin ollaan muuttamassa, milloin aloittamassa harrastusta, milloin lähdössä ulkomaille, milloin (keksi tähän jotain hämyä tehtävää). On huvittavaa seurata ja kuunnella näiden "visionäärien" juttuja tietäen, että taas kouhotetaan jostain turhasta, jota ei koskaan toteuteta. Sitä on mukava myönnellä ja hymistellä hiljaa.

Ehkä tällaisilla ihmisillä on joku kriisi tai ikä meneillään, jolloin ei tahdo oikein tajuta itsekään mitä tahtoisi tehdä. Eikä taida kyseiset eksyksissä olevat poloiset tajuta sitäkään miten naurettavalta heidän alati jatkuva vauhkoaminen ulkopuolisen korvissa kuulostaa. Ymmärtäisin vielä jotenkin jos nämä kouhkaajat vaahtoaisivat uusista suunnitelmistaan eri ihmisille, jotka eivät tietäsi heidän "tavoistaan", mutta ei. Samoille ihmisille paasataan, jotka jo varmasti tiedostavat lajityypille ominaisen paskanpuhumisen. Kuten sanoin, hauskaahan näitä tarinoita on kuunnella... aikansa. Kaikella kuitenkin on rajansa ja jossain vaiheessa ei välttämättä jaksa innostua enää kommentoimaan kyseiselle ihmislajikkeelle enää mitään. No tämä hiljaisuus laukaisee agressiivisen reaktion,- joka purkautuu yleensä turhautuneina "Mikä sinulla on?" "Et selvästikään tahdo puhua kanssani" lausahduksina tai yksinkertaisina poistumisina ilman minkäänlaisia "heiheitä" tai muuta. Käytös on kuin uhmaikäisellä tarhalaisella.

Edellämainittu käytös tekee vaikeaksi kaikenlaisen kanssakäymisen kyseisen ihmisheimon edustajien kanssa. Tai sitten olen tulossa vanhaksi ja pahemmaksi, mitä olen, enkä näin ollen enää jaksa. Mitenkähän nämä leuhottajat tulevat toimeen keskenään?
-HEII!!! Minä aloitan huomenna vuorikiipeilyn!!!!
-Etkä??? IHANAA!!! Minä ajattelin ruveta joogavalmentajaksi!!!
-Voi miten ihanaa! Sittenhä mä voin tulla vuorikiipeilemästä suoraan sun joogikselle?? Eiks ni???

Ehkä se toimisi. Ehkä ei. Mutta nyt minä menen tästä marisemasta turhuuksista. Ai hitsi... voisinkin alkaa opiskella Feng Shuin saloja. Joo, jos vaikka huomenna alkais...

-Paha "ei mitään asiaa" Vaatturi-