Näin taas aamusta hämähäkkipainajaisia. Hämäriunet ovat aina samanlaisia ja herätessäni päätä kivistää. Unessa minulla on aivan älytön määrä erilaisia kahdeksanjalkaisia ja useimmat niistä ovat laitettu samaan terraarioon (mikä on siis hämiksien keskuudessa varsin kohtalokasta). No kauhuissani yritän unessa pelastaa edes osan otuksista, mutta yleensä lopputulos on aina sama; jalkoja ja riekaleita hurjien yhteenottojen jäljiltä joka terrassa. Olen murheen murtama ja herään. On välittömästi käytävä tarkistamassa omien karvakerien kunto.

Sain syötettyä uusimman hämähäkkini, jonka nimeä en ole vieläkään päättänyt. Otus on ollut myös suhteellisen tehokas seittikone, sillä kiipeilypuut ovat silkkimäisen verhon peitossa ja hämyhäkkyri itse loikoilee rakentamassaan "pesämäisessä" verkkoviritelmässä. Tuntuu, että tämä otus on vielä sähäkämpi kuin Uuno (H. lividum), ja voitte uskoa, että sekään ei ole lauhkeampia ötököitä.
Heimo on pulskassa kunnossa edelleen. Kaivelee ja möyrii.
Hämystä ei kerrottavaa. Ollut pitkään saviruukussaan piilossa kesän ärsyttäviä auringonsäteitä.
Psst... akvaario käy hermoon. Ei siitä tässä enempää, avaudun joskus myöhemmin ja kunnolla.

Ostinpa tässä kovakantisen version Mihail Bulgakovin Saatana saapuu Moskovaan teoksesta. Etsin pokkaria aluksi, koska hinta ei näillä pehmeäkantisilla ole hirvittävä. Ei löytynyt ja kirjan tahdoin välittömästi joten 30 euroa meni, että heilahti. Mutta lukeminen kannattaa aina. Sen mitä kirjaa olen kerennyt hieman aloittaa voin jo sanoa, että tulen pitämään teoksesta valtavasti. Jo alku tempaisi mukaansa niin, että illasta täytyi pakolla mennä nukkumaan, vaikka mieli olisi tehnyt lukea "vielä se yksi luku".

Kävin nazi-siwasta vaniljakolaa. Tai niin tuossa putelin kyljessä seisoo. Vaniljan maun tunnistaa löyhästi jos juoma on oikein kylmää. Kolasta en ole varma. Lämpimänä nesteen maku tuo mieleen aineen, jolla voisi putsata vaikka maalia. Tarkoitan, että suuhun jää niin hirvittävä maku, ettei paremmasta väliä. Kylmänä keskinkertaista. Tämä informaatio siis juuri Sinulle, joka et tee tiedolla mitään.

Nyt vetäydyn tästä häiritsemästä täydellisiä päiviänne. Ja niin tosiaan... melkein unohdin. Tänään pääsee katsomaan taas JÄÄKIEKKOA! Excellent!
Tsadam!

-Paha "sitä saa, mitä tilaa, paitsi jos ei oo rahaa" Vaatturi-