Simpsonit valittiin parhaaksi animaatio-ohjelmien sarjassa sunnuntaina Los Angelesissa.

simpsonsMN_148_vi.jpg

Animaatiosarja Simpsonit (The Simpsons) on voittanut jo yhdeksännen kerran Emmy-palkinnon. Asiasta kertoi BBC News -sivusto.

Muista ehdokkaista taakse jäi muun muassa South Parkin jakso, jossa kritisoitiin skientologeja ja Tom Cruisea.

Jo 17 vuoden ajan esitetty sarja voitti Emmyn jaksolla The Seemingly Never-ending Story. Jakson nimeä ei ole vielä suomennettu. Se nähdään Suomessa 26. marraskuuta MTV3-kanavalla.

Lähde: Iltalehti Online


Hooray for Simpsons!

Mainiolle sarjalle meni pysti! Olen katsomassa nyt neljännen kauden jaksoja ja täytyy sanoa, että ei ainakaan huonompaan suuntaan ole sarja mennyt. Itse ääninäyttelijäthän taisivat jossain dokumentissa mainita, että neljäs ja viides kausi ovat heidän mielestään onnistuneimpia ja nämä 2000-luvun kaudet sitten hieman huonommin toimivia. Ihme ja kumma, että idea Simpsoneilla on kantanut näin kauan. 18. kausi alkaa jenkeissä. Huh huh, animaatiosarjalle aika hyvin, sano!

Olen katsonut viimeviikot silmät tv:n muotoisina keltaisia veikkoja ja huomaan, että olomuotoni alkaa olla hiukan nuhjuinen. En ole käynyt missään (lenkkejä ja kauppareissuja lukuunottamatta). Minun luonani on muutama ihminen käynyt ja tietokoneen kautta olen toki sättäillyt, mutta siihenpä tuo sosiaalinen puoli sitten jääkin. Parransänki rehottaa ja tukka on sekaisin. Mutta vielä en lopeta oloneuvoksena oloani, koska neljättä tuotantokautta on jäljellä vielä 17 jaksoa ja hommatkaan eivät vielä puske silmille.

Täytynee tosin yrittää hillitä tätä Simpsonien tuijottelua. Noita tuotantokausia kun on reilusti. Voi mennä överiksi, kuten joskus on meinannut eräiden sarjojen kanssa mennäkin. Muistan kun katsoin Twin Peaksin kaikki jaksot muutamaan vuorokauteen. Hyvä kun söin koko aikana mitään. Täytyy sanoa, että tuo sarja löi aika mustiin mielen. Myös Nowhere Manin kanssa homma karkasi lapasesta mallikkaasti. Tuli havahduttua monena aamuna auringon nousuun. Varsin tehokkaasti saa viikonlopun aikana katsottua tuollaisen normisarjan yhden tuotantokauden... kaksikin jos oikein punnertaa. Tämä tietysti edellyttää sitä, ettei ole häiriötekijöitä, kuten työ, alkoholismi, parisuhde jne. Tai jos on, niin näistä häiriötekijöistä täytyy päästä helposti eroon. Viinat loppuvat juomalla.. ja kyllä sen työn ja parisuhteenkin saa samoilla metodeilla pois kuljeksimasta. No se tyhjänpäiväisyyksistä...

Nyt olen niin monta päivää lyönyt laimin pakollisia askareita, että on pakko ottaa itseä niskasta kiinni, raahautua siistiytymään ja lähteä ihmisvilinään. Voisin toki hoitaa nämä asiat puhelimitse, ehkä jopa sähköpostillakin, mutta on aika ottaa taas kontaktia oikeaan maailmaan. Muutenkin tietyt asiat on vaan mukavampi hoitaa kasvotusten. Joten, mitä minä tässä vielä jorisen, aika on rahaa, menoksi risuparta! Hopihopi!

-Paha "virastotalot kutsuvat" Vaatturi-