Kutsu pienimuotoisiin tupareihin. Niin, tarkoitus oli mennäkin...

Jo aamusta olo oli nuutunut. Koko yö meni pyöriessä ja miettiessä erinäisiä asioita. Iltapäivästä Alkoon ja tuliaispullo matkaan, kaupan kautta kotiin valmistautumaan. Suihku virkisti mukavasti ja pieni välipala toi mukanaan väsymyksen. Suuri pullo Smirnoffia jäi pöydälle odottamaan juhlia Vaatturin nukahtaessa puhtaana sohvalle.

No, täytyy viedä puteli joku muu päivä oikeaan osoitteeseensa ja pahoitella juhlista pois jättäytymistäni. En voi käsittää miten ihminen voi olla näin väsynyt. Hetkeksi oikaisin sohvalleni teeveen ääreen ruoan jälkeen ja uni vei johonkin todella kauas. Puhelinkin oli soinut vierellä parikin kertaa, mutta enpä ollut heräillyt. Kun sitten vihdoin ja viimein sain kammettua itseni jalkeille, huomasin Mulderin jo touhuavan teeveessä; "Ahaa, kello on siis jo yli kymmenen".

No nyt tiedän ainakin sen, että tuleva yö on valvottu yö. Huomenna ei päiväunia parane liioin ottaa, jotta saa illasta ihmisten (normaalien sellaisten) aikaan unta. Njooh, että onnea vaan uuteen asuntoon ystävä hyvä. Hauskat olivat bakkanaalit, prkl!

-Paha "talviunille(ko)" Vaatturi-