Terve vaihteeks.
On taas ollut hässäkkää eikä ole joutanut jorisemaan turhuuksia. Mutta nyt jorisen hetken.

Käsi on kamalassa kunnossa. Se kuvattiin ja väitettiin, että mitään hätää ei ole. Noh, en tiedä, mutta keskisormeni ei taivu mihinkään ja rystynen tuntuu olevan puoli senttiä sivussa. Ei mitään hätää siis. Hiemankaan jos sormea taivuttaa kipu on niin kova, että vedet valuu silmistä. Voi prkl ja stna!
Rystysessä ei ole mitään tuntoa ihon pinnasta. Saa rauhassa, vaikka neulalla tökkiä ja repostella. Ei siis mitään hätää!
Muut sormet toimivat sen verran, että kirjoittaa koneella pystyy ja vähän jopa kitaraa rämpytellä kun teippaa plektran sormiin kiinni ;)
Pleikalla pelaaminen on kivuliasta, mutta urheasti kiekossa häviän jokaiselle! (ja sanokaa hulluksi, mutta olen vääntänyt punttitreeniä hampaat irvessä. välillä koskee hanskaan niin, että meinaa kiekko lentää, mutta hyvin on taas lähtenyt haba kasvuun. mömmöt vielä täytyy hommata... juu)

No se siitä. Olisi muutto edessä (sekin vielä.) Minä niin rakastan muuttamista ja tavaroiden pakkailua ja kantamista ja äheltämistä. Odotan innoissani, miten käteni reagoi pesukoneiden kantamiseen. Onneksi ei tarvitse sentään mihinkään kerrostaloon muuttaa. Se olisi inhaa. Sadasviideskymmenesyhdeksäs kerros ja ei hissiä. Kanna poika, kanna!
Jälleen tulee StarTrek-laitetta ikävä. Kuinka hienoa olisi lykätä siihen "siirtäjään" tavarat ja painaa nappia. Viuh! Tavarat siirtyisivät uuteen asuntoon sillä sekunnilla! Noh, ei ole StarTrek-laitetta. On vain pihassa, kesärenkaillaan jököttävä tilaihme! Veikkaan noin sataaseitseemääkymmentäkuutta ajokertaa uudelle asunnolle... Pesukoneen voin kantaa reppuselässä. Eihän tästä ole matkaa kuin vajaa 7 kilometriä. Aamujumppa Pahikselle. ;)

Mutta... Eipä vaivuta synkkyyteen. Hankin Vesa-Matti Loirin Kasari levyn ja levy on mainio! YUP-vöyhöttäjänä hymyilyttää kovasti Loiron tulkitsema Meitä odotellaan mullan alla (ja kyllä se nimi oli levyn kannessa aivan oikein.) Vesku yllättää suhteellisen mustalla ja hurtilla huumorilla trilogiansa viimeisellä levyllä. Kiekolta saa etsiä heikkoa lenkkiä. Itse en vielä ole löytänyt. Täytyy nyt kuunnella levy ensin, vaikka satakaksikymmentäviisi kertaa.
Suosittelen! ****½

Ja nyt suosittelen itselleni seuraavaa:
Hyppääpä kuteisiin, laita Vesku Ploiri -levy taskuun ja loiki autoon. Levy soimaan ja arktiseen ilmastoon hoitelemaan pakollisia perjantai-juttuja. Ja lauleskele samalla:
"Sinä saatanan kone, älä hyydy..."

-Paha "hyvää työtä, jesse myötä" Vaatturi-