Vilustumisoireeni alkavat olla tiessään väsymystä lukuunottamatta. Olisiko jotain syysväsymystäkin ilmassa, sillä näin uupunut olen harvoin ollut. Voisin nukkua aamusta iltaan ja illasta aamuun ilman mitään ongelmia. Pienetkin askareet tuntuvat ylitsepääsemättömiltä ja olo on kuin solmuun väännetyllä tiskirätillä.

Treeni on kulkenut erittäin huonosti. Eilen yritin varovasti vähän käsiä lämmitellä ja jo toisen sarjan kohdalla tuli täydellinen stoppi. Kun ei kulje niin ei kulje. Tänään kokeilin myös. Hieman paremmin meni, mutta paha olo tuli todella nopeasti, joten parempi näköjään vielä huilata ja pitää taukoa painojen kanssa. Toivottavasti nyt ensiviikkoon kohenisi kunto siihen pisteeseen, että voisi jatkaa täydellä teholla, sillä pari purkkia lisäravinteita saapui tänään! Ajattelin testata tuota paljon kehuttua arginiinia (ei, en mieskunnon kohentajana... tai eipä lisääntyneestä kunnosta haittaakaan kai ole ;) .)  Ja samalla ostin puolen kilon purkin kreatiinia (josta saa mukavan vesipöhön alkuun.) Huraa! Pääsee taas sotkemaan jauhoja ja leikkimään hullua kemistiä! Ai niin, sanonpa vielä muistaessani. Tuo arginiini on jotain aivan hirvittävän makuista jauhoa. Veteen ei kannata ainakaan sekoittaa, yökkäilyä ei voi välttää. Eräältä alan keskustelufoorumilta luin, että laimentamaton funlight toimii hyvin karmeahkon maun peittäjänä. Täytyy kokeilla. Ei tuota muuten pysty kurkkuunsa kumoamaan.

Jepjep. Toivottavasti pääsee pian jatkamaan treeniä. Viimekuukaudet kun on tottunut treenit tekemään aina samaan aikaan, alkaa tämä petipotilaana oleminen käydä hermoille. Kai tästäkin punttiharrastuksesta voisi itselleen pakkomielteen kehittää? Ja onhan noiden pulvereiden kanssa mukava puljata. \o/

-Paha "kemiaa" Vaatturi-