Pikkulauantai.
Nyt on otettu askel eteenpäin autokauppojen teossa. Soittelin tänään parista yksilöstä ja tiedustelin nippelitietoa rakkineista. Olen päättänyt jo, että auto tulee tähän talouteen kuukauden tai parin sisällä. Loppui se kyydin pummaaminen perkele!
Ja alkaa näyttämään siltä, että tuon automerkin suhteen joutuu sanoja syömään aika kovalla prosentilla. Mutta eipäs vielä viskata kirvestä kaivoon.
Vielä ajattelin kuitenkin väijyä jos tulee parempia yksilöitä myyntiin. Niin, minä tiedän, en saa autoa tällä menolla ikinä jos jään odottelemaan ja odottelemaan. Mutta silti tsiigailen vielä hetken. Ja pitäisi tuo lumimöykkyä muistuttava "eekolmekympppinen" saada tuosta pihasta myytyä jollekin kellä on taitoa ja aikaa sitä laittaa. Ajokuntoinen pelihän se on, mutta laittoa jonkun verran ja näin ollen se minulta jäi sitten katsastamatta viime vuonna.
Tulevasta merkistä voin sen verran paljastaa, että näillä näkymin en jatka bemarikuskina. Pitäkää tunkkinne!!

On näköjään parempi kun ei vanno mitään. Voisin vannoa nyt etten vanno enää koskaan mitään, mutta vannomatta paras.

Elukkajorinoita
Taitaa pari neontetraa olla kovaa kyytiä menossa luojansa luo. Uivat kovin vaivalloisesti ja haukkovat henkeään muutenkin. No, uusia kaloja en ajatellut enää ostella tuohon tankkiin. Jos hämähäkkini (lasiodora) selviää aikuiseksi asti, tulee tuosta akvaariosta mitä parhain terraario sille.
Reikäpeltikansi vaan pitää värkkäillä. Sitten turpeet pohjalle. Vähän koristelua, pari piilopaikkaa, vesiastia jne.

Muuta höpöhöpöä
Jooh. Onnistuini tuossa aikaisemmin särkemään puhelinpistokkeen liittimen. Tarttui piuhan pätkä jalkoihini ja POKS! Piuha irti seinästä ja liitin halkipoikki. Yritin sitä sitten liimailla ja väkerrellä paikalleen. Tulos: ei yhteyttä nettiin. Prkl. Ei kun tonkimaan hyllyjä ja laatikoita, koska tiesin, että minulla noita "modeemi -> puhelinpistoke" piuhoja on useita "jossain tuolla ulkona". Kivasti meni se puolitoista tuntia ennen kuin sitten viimeisimmästä nurkasta, alimmaisesta pahvilaatikosta löytyi kerä johtoja. Halleluja! Piuha kiinni vapisevin sormin ja koneelle. Ihana googlen aloitussivu latautui silmieni eteen ja euforinen tunne valtasi kehoni.
Addikti?? Minäkö? Pöh. Kuvitelmaa. Mutta mitä me olemme tehneet ennen nettiä? Käpylehmillä leikittiin kai. Ei voi muistaa, enkä tahdokaan.
Nyt surffaamaan!!

-Paha "omg, lol, wtf" Vaatturi-